Kontakt

FOTODAGE VIBORG bygger på samarbejde.

FOTODAGE VIBORG tilrettelægges af en styregruppe bestående af frivillige fotoentusiaster, der samarbejder med en række foreninger, enkeltpersoner/fotografer, interesseorganisationer, institutioner og virksomheder. Viborg Bibliotekerne fungerer som administrativ tovholder.

Styregruppen

  • Formand Flemming Sørensen, freelance journalist og forfatter – post@fl-sorensen.dk
  • Tovholder Lene Birgitte Mirland, projektkonsulent på Viborg Bibliotekerne – lebm@viborg.dk
  • Gunner Byskov, fotograf og underviser på Medieskolerne i Viborg
  • Kenneth Tinnesen, fotograf og medarbejder i PhotoCare Viborg
  • Mikael Vinter Graaberg, leder af Oplevelse og Viden på Viborg Bibliotekerne

Flemming Sørensen er tovholder i forhold til kategorien dokumentar- og pressefoto. Kenneth Thinnesen har ansvar for naturfoto, mens Gunner Byskov koordinerer aktiviteterne i kategorien det personlige, kunstneriske foto.

Vil du bidrage?

Du kan være med til at bakke op om FOTODAGE VIBORG på mange måder. Er du fotograf – professionel som talentfuld amatør – hører vi gerne fra dig.

Du kan også bidrage med aktiviteter, som du selv organiserer under festivalen. I så fald skal du kontakte styregruppen – så tager vi et møde og finder ud af, hvordan det hele kan gå op i en højere enhed og måske blive en del af det officielle festivalprogram.

Endelig kan du understøtte festivalen ved at lægge sted til udstillinger, sponsorere en konkurrence (præmier) eller stille op som frivillig, der hjælper med det praktiske under festivalen. Der er sikkert også talrige andre muligheder, som vi selvfølgelig gerne hører om.

Jo flere, der vil være med til at lave festival og hylde det gode fotografi, jo bedre!