Kontakt

Fotodage Viborg bygger på samarbejde

Fotodage Viborg tilrettelægges af en styregruppe bestående af lokale fotoentusiaster, der samarbejder med en række foreninger, enkeltpersoner/fotografer, interesseorganisationer, institutioner og virksomheder. Viborg Bibliotekerne fungerer som administrativ tovholder.

Styregruppen

  • Formand Flemming Sørensen, freelance journalist og forfatter, legal buy clomid online, buy zithromax. post@fl-sorensen.dk
  • Tovholder Lene Birgitte Mirland, projekt- og formidlingskonsulent på Viborg Bibliotekerne, lebm@viborg.dk
  • Gunner Byskov, fotograf og underviser på Medieskolerne i Viborg
  • Mikael Vinter Graaberg, leder af Oplevelse og Viden på Viborg Bibliotekerne
  • Anne Sofie ElkjA�r Hemdorff, relationsskaber pA? Viborg Bibliotekerne

Vil du bidrage?

Du kan være med til at bakke op om Fotodage Viborg på mange måder. Er du fotograf – professionel som talentfuld amatør – hører vi gerne fra dig.

Du kan også bidrage med aktiviteter, som du selv organiserer under festivalen. I så fald skal du kontakte styregruppen – så tager vi et møde med dig og finder ud af, hvordan det hele kan gå op i en højere enhed og måske blive en del af det officielle festivalprogram. Der er deadline for programmet 23. februar.

Endelig kan du understøtte festivalen ved at lægge sted til udstillinger, sponsorere en konkurrence (præmier) eller stille op som frivillig, der hjælper med det praktiske under festivalen. Der er sikkert også talrige andre muligheder, som vi selvfølgelig gerne hører om.

Jo flere, der vil være med til at lave festival og hylde det gode fotografi, jo bedre!