Talentkonkurrence

En af de store begivenheder i forbindelse med festivalen FOTODAGE VIBORG er kåringen af Danmarks Unge Fototalent. Konkurrencen er slut for i år – Vinderen kåres fredag 5. maj!

For unge 15-25 år

Konkurrencen er for amatørfotografer i alderen 15-25 år. Det vil sige, at du ikke kan deltage, hvis du er under uddannelse til fotograf – men går du på fotolinje på en ungdomsuddannelse, højskole, aftenskole eller lignende, er det bare helt fint. Du kan deltage i konkurrencen uanset, hvor i landet du bor.

Brug præmien til at udvikle dit talent!

Vinderfotoet præmieres med et 5-dages ophold på Medieskolerne i Viborg (Minus kost og logi), hvor du kan udvikle dit fototalent, samt et tilbud om at udstille på FOTODAGE VIBORG i 2018.

Præmien overrækkes i forbindelse med FOTODAGE VIBORG’s festlige åbning fredag 5. maj 2017.

Sådan deltager du

  • Indsend dit foto som jpg-fil (Max. 1 Mb) som vedhæftning til en mail, der sendes til fototalent@viborg.dk og mærkes ”Fototalent”
  • Du kan indsende op til 3 fotos til konkurrencen. De skal være vedhæftet samme mail.
  • Hvert foto skal være forsynet med © + dit navn. Navnet placeres diskret i fotoets nederste højre hjørne.
  • Hvert foto skal have en titel, som skrives i mailen. Fotofilen skal have samme titel!
  • I mailen skal du oplyse alder, adresse og telefonnummer
  • Du skal også oplyse, om vi må bruge dit foto på fotodage.dk og FOTODAGE VIBORG’s Facebook-side
  • Send dit foto senest søndag 5. marts 2017

Vinderen får besked i begyndelsen af april, men afsløres først for offentligheden i forbindelse med festivalens åbning i starten af maj.

Vinderfotoet og et udvalg af de bedste af de øvrige indsendte fotos udstilles på Hovedbiblioteket i Viborg under FOTODAGE VIBORG 5.-28. maj 2017. Udvælges dit foto til udstillingen, får du besked sammen med en invitation til åbningen.

Hvorfor har vi lavet konkurrencen?

FOTODAGE VIBORG har ambitioner om at blive festivalen, man tager til for at slå igennem som fotograf – eller sagt på en anden måde: FOTODAGE VIBORG vil være dét sted for fotografer, som SPOT er for musikere. Konkurrencen Danmarks Unge Fototalent er en af vejene, vi går for at nå dette mål.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, så stil dem til FOTODAGE VIBORG på fototalent@viborg.dk. Du kan forvente svar inden for 2 hverdage.

 

 

 

 

 

Regitze Carlsen vandt konkurrencen Danmarks Unge Fototalent 2016 med billedet “Cat and Mouse”.